Δεν είναι πρώτη φορά νονός ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνηση προσπαθεί να βαφτίσει αλλιώς την πραγματικότητα

Σημεία συνέντευξης στον Real FM και το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου

  • H κυβέρνηση είναι για άλλη μια φορά να βαφτίσει αλλιώς την πραγματικότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται νονός ο κ. Τσίπρας. Μόνο που το λογαριασμό κάθε φορά τον στέλνει στους πολίτες.
  • Aπό την άλλη μεριά έχουμε μια Ν.Δ. η οποία δεν έχει πει μια λέξη αυτοκριτικής ούτε για τον εκτροχιασμό της οικονομίας την περίοδο 2004 – 2009, που έχει μεγάλη ευθύνη για την κρίση και τα μνημόνια που ακολούθησαν και απλά περιμένει να της έρθει το ώριμο φρούτο.
  • Έχουμε καταθέσει στη Βουλή μια ολοκληρωμένη πρόταση, που στηρίζεται σε ένα αναλογικότερο σύστημα, με πολύ μικρό bonus για το πρώτο κόμμα που θα ξεπερνά το 42%, για να υπάρχει και η δυνατότητα μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης αν αυτό επιλέξει ο ελληνικός λαός. Σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών και ψήφο στους ομογενείς.
  •  Mε τη νέα παράταξη της κεντροαριστεράς γυρίζουμε σελίδα. Kρατάμε από το χθες τη φλόγα, όχι τη στάχτη και προχωράμε μπροστά, κοιτάμε το μέλλον.
  •  Θα προχωρήσουμε μπροστά χωρίς καμία άλλη οπισθοδρόμηση και καθυστέρηση και χωρίς μιζέριες και εσωστρέφειες γιατί αυτό απαιτούν οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες και αυτό εγγυώμαι.